Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Херсонські енергетики отримали нагороди від Президента та Кабміну

January 22, 2023

Під час візиту на об’єкти АТ «Херсонобленерго», що входить до групи компаній VS Energy, Перший заступник Міністра енергетики України Власенко Юрій Миколайович вручив енергетикам нагороди від Президента - орден «За мужність» ІІІ ступеня та Почесні грамоти Кабміну.

У ході зустрічі з колективом Перший заступник Міністра енергетики відмітив професіоналізм та героїзм наших енергетиків. Подякував за особисту мужність і самовідданість під час виконання аварійно-відновлювальних робіт на об’єктах енергетики, які були пошкоджені внаслідок бойових дій.

Так, за вагомий внесок у розвиток і забезпечення діяльності енергетичного комплексу в умовах воєнного стану, сумлінне виконання професійного обов'язку нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня Барського Анатолія Володимировича - електромонтера бригади акціонерного товариства «Херсонобленерго» та Тригуба Олега Володимировича - майстра групи акціонерного товариства «Херсонобленерго».

Почесну Грамоту Кабінету Міністрів України отримали Пасічник Валерій Володимирович – начальник департаменту диспетчерського управління АТ «Херсонобленерго» та Боярчук Василь Петрович - начальник служби засобів диспетчерського та технологічного управління АТ «Херсонобленерго».

Нагору